philips led e27 12w 60w

Köpa LED-lampa som motsvarar 60 watt?


Har du en iPhone, iPad eller Androidmobil? Få tips om appar på www.VilkenApp.se . Ställ en app-fråga - Du får mail vid svar (valfritt). Du kan också läsa andras frågor och tips om appar.

philips led e27 12w 60wHar tidigare skrivit om Philips LED-lampa som motsvarar 60 watt glödljus (E27) och kan nu tipsa om att den finns att köpa, t.ex. från Lysman här.

Ny teknik gav positiva omdömen i sitt test och jag har också fått positiva kommentarer om Philips LED-lampa här. Känns som ett riktigt bra alternativ för att ersätta en glödlampa på 60 watt med E27-sockel.

Annonser - Inlägget fortsätter nedan


Du har väl inte missat att vanliga klara 60 watt-lampor inte längre säljs, sedan den 1 september 2011? (matta lampor är förbjudna sedan tidigare)

Länktips: Tidtabell för utfasning av glödlampor

Liknande?


VN:F [1.9.20_1166]
Vad tycker du om detta inlägg?
Rating: 4.0/10 (5 votes cast)
Köpa LED-lampa som motsvarar 60 watt?, 4.0 out of 10 based on 5 ratings

Andra besökare som hittade hit sökte efter:

led lampa motsvarande 60w,led motsvarande 60w,led-lampa motsvarar i watt,ugnslampa led,led lampa motsvarar 60w,test ledlampor,köpa led lampor,e27 motsvarande watt

Publicerat av

Anders Hellman

Ansvarig för Ledlampa.se. Arbetar som C++ mjukvaruutvecklare och har även erfarenhet av webbutveckling, bloggande och internetmarknadsföring. Driver även teknikbloggen www.omteknik.se

9 reaktioner på ”Köpa LED-lampa som motsvarar 60 watt?”

 1. Varför ska det vara så svårt att ta fram LED-lampor med starkt ljus. 860 lumen ger denna Philipslampa. Jag har en cykelbelysning (Lupine) som ger 1850 lumen.

  1. Det är som du säger. Det går att ta fram. Men det är inte så billigt. Jag har inte frågat, men jag tro inte det är så många som vill lägga 2000-3000 kr för att byta ut sin gamla 60 watts glödlampa.

  1. Ledexperten.eu blev snabbt uppköpt, nuvarande ägare kan vara bigctrading.com Jag har i alla fall sett Led lampan med MCOB chip hos dom, deras 7W motsvarar en 60 W med marginal och den ger över 700/lm i 3000k, de har också en 9W av samma lampa och den ger 900/lm i 3000k och motsvarar en 90W glödlampa.

   1. Tack för tipset Benny Brogan. Det är verkligen en djungel detta med Led lampor. Jag har köpt dessa MCOB Led lampor 7 och 9 watt som du sa hos bigctrading.com. De fungerar suveränt bra, de ser dessutom bra ut. Liknar den vanliga glödlampan lite i formen och exakt i storleken, de vad lättare än andra jag provat. Nu har jag alla lampor av denna typ. Jag vill säga att det fungerade ok att köpa dom bara det att det tog lite lång tid att få dom fast de kanske berodde på att jag valde ett fraktfritt allternativ. MVH. Kurt Karlsson

 2. Det har kommit ett nytt Led chip som heter MCOB, står för
  ”Multiple Chips & Cups on Board”
  Philipslampan är säkert bra, har inte själv kollat, det nya Led chip;et
  fanns inte när Philipslampan tillverkades. Jag blir också misstänksam på Ph. lampan av 2 anledningar, 1. metalramen som löper runt lampan, där kommer inget ljus igenom. Det flyter troligen ihop en bit från lampan. Jag förstår ändå inte denna konstruktion den tillför inget. (Jag har varit uppfinnare/konstruktör med Flyg som spec. i 25 år.) 2. Storleken, varför är den så liten, storleken har betydelse varför inte annars göra lampan ännu mindre. Det finns bara ett företag som säljer Led ersättare 60w och mer med det nya Led chip;et Om någon vill veta får ni fråga mig via min mail. Jag vill inte göra reklam, bara prata fakta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Subscribe without commenting