Köpa LED-lampa som motsvarar 60 watt?

philips led e27 12w 60wHar tidigare skrivit om Philips LED-lampa som motsvarar 60 watt glödljus (E27) och kan nu tipsa om att den finns att köpa, t.ex. från Lysman här.

Ny teknik gav positiva omdömen i sitt test och jag har också fått positiva kommentarer om Philips LED-lampa här. Känns som ett riktigt bra alternativ för att ersätta en glödlampa på 60 watt med E27-sockel.

Annonser - Inlägget fortsätter nedan


Du har väl inte missat att vanliga klara 60 watt-lampor inte längre säljs, sedan den 1 september 2011? (matta lampor är förbjudna sedan tidigare)

Länktips: Tidtabell för utfasning av glödlampor

Liknande?


VN:F [1.9.20_1166]
Vad tycker du om detta inlägg?
Rating: 4.3/10 (6 votes cast)
Köpa LED-lampa som motsvarar 60 watt?, 4.3 out of 10 based on 6 ratings

Andra besökare som hittade hit sökte efter:

led lampa motsvarande 60w,led motsvarande 60w,led-lampa motsvarar i watt,ugnslampa led,led lampa motsvarar 60w,test ledlampor,köpa led lampor

9 thoughts on “Köpa LED-lampa som motsvarar 60 watt?

 1. Svara
  Maria Mannson - 11 oktober 2011 (tisdag)

  Hej ville bara tipsa om hemsidan LamporNu.se. Dom säljer bara Philips lampor, bla LED och lågenenergi, och de är mycket (!) billigare än alla andra online butiker jag stött på helt klart!

  /Maria

 2. Svara
  Jan - 12 oktober 2011 (onsdag)

  Varför ska det vara så svårt att ta fram LED-lampor med starkt ljus. 860 lumen ger denna Philipslampa. Jag har en cykelbelysning (Lupine) som ger 1850 lumen.

  1. Svara
   Henrik Enkel - 11 november 2011 (fredag)

   Det är som du säger. Det går att ta fram. Men det är inte så billigt. Jag har inte frågat, men jag tro inte det är så många som vill lägga 2000-3000 kr för att byta ut sin gamla 60 watts glödlampa.

 3. Svara
  Benny Brogan - 7 mars 2012 (onsdag)

  Då vill jag också tippa om bra ledlampor som jag inte hittar någon annan stans.
  På adressen http://www.ledexperten.eu öppnade nyss en ny webshop med bra led lampor. På alla deras led lampor är kupolen är tillverkad av Polycarbona,t PC, och är mycket slagtålig vilket också ökar livslängden.

  1. Svara
   Benny Brogan - 11 januari 2013 (fredag)

   Ledexperten.eu blev snabbt uppköpt, nuvarande ägare kan vara bigctrading.com Jag har i alla fall sett Led lampan med MCOB chip hos dom, deras 7W motsvarar en 60 W med marginal och den ger över 700/lm i 3000k, de har också en 9W av samma lampa och den ger 900/lm i 3000k och motsvarar en 90W glödlampa.

   1. Svara
    Kurt Karlsson - 16 mars 2013 (lördag)

    Tack för tipset Benny Brogan. Det är verkligen en djungel detta med Led lampor. Jag har köpt dessa MCOB Led lampor 7 och 9 watt som du sa hos bigctrading.com. De fungerar suveränt bra, de ser dessutom bra ut. Liknar den vanliga glödlampan lite i formen och exakt i storleken, de vad lättare än andra jag provat. Nu har jag alla lampor av denna typ. Jag vill säga att det fungerade ok att köpa dom bara det att det tog lite lång tid att få dom fast de kanske berodde på att jag valde ett fraktfritt allternativ. MVH. Kurt Karlsson

 4. Svara
  Anders Karlsson - 27 mars 2012 (tisdag)

  Den lampan finns hos lyser.se också. Den lyser bra!

 5. Svara
  Benny Brogan - 27 mars 2012 (tisdag)

  Det har kommit ett nytt Led chip som heter MCOB, står för
  ”Multiple Chips & Cups on Board”
  Philipslampan är säkert bra, har inte själv kollat, det nya Led chip;et
  fanns inte när Philipslampan tillverkades. Jag blir också misstänksam på Ph. lampan av 2 anledningar, 1. metalramen som löper runt lampan, där kommer inget ljus igenom. Det flyter troligen ihop en bit från lampan. Jag förstår ändå inte denna konstruktion den tillför inget. (Jag har varit uppfinnare/konstruktör med Flyg som spec. i 25 år.) 2. Storleken, varför är den så liten, storleken har betydelse varför inte annars göra lampan ännu mindre. Det finns bara ett företag som säljer Led ersättare 60w och mer med det nya Led chip;et Om någon vill veta får ni fråga mig via min mail. Jag vill inte göra reklam, bara prata fakta.

  1. Svara
   Benny Brogan - 14 september 2013 (lördag)

   Varså god Kurt Karlsson, Ja dessa MCOB chip Led lampor är de bästa.
   Om du bor i USA kan du köpa en 9W lampa här http://www.bigcshop.com/70-2/ bara i USA eller Canada för detta är en 110 volt E26 Led lampa. Det kommer en 220 volt E27 till amazon i England senare.

   Benny Brogan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Subscribe without commenting

Scroll to top