philips led e27 12w 60w

Philips LED-lampa (60W) är bra, men ganska dyr


Har du en iPhone, iPad eller Androidmobil? Få tips om appar på www.VilkenApp.se . Ställ en app-fråga - Du får mail vid svar (valfritt). Du kan också läsa andras frågor och tips om appar.

Ny teknik philips myambiance 12w 60whar testat Philips senaste LED-lampa, Master Led Bulb 12W, som motsvarar en 60 watt glödlampa. Jag har tidigare skrivit om Philips LED-lampa, men nu finns mer fakta och även ett pris.

Uppdatering 2011-09-27: Philips LED-lampa finns t.ex. att köpa här på Lysman och har ett rekommenderad pris kring 499 kr, men kostar när detta skrivs 399 kr. Lampan kostar ca 520 kr, men har å andra sidan bra prestanda. Enligt Ny teknik upplevs den också lika bra som en 60 watts glödlampa. Färgtemperaturen och framförallt ljusspridningen är helt överlägsen tidigare testade LED-lampor. Priset kommer säkert gå ner med tiden, men för den som har lamporna tända mycket kan det här ändå vara en bra investering för att spara energi.

Annonser - Inlägget fortsätter nedan


Tyvärr har jag inte hittat någon butik där LED-lampan kan beställas än. Vet du var den finns att köpa? Skriv gärna en kommentar nedan.

Fakta om Philips Master Led Bulb 12W

Effekt: 12 watt.
Ljusflöde:
806 lumen.
Färgtemperatur:
2 700 kelvin.
Färgåtergivning, Ra:
80.
Antal tänd- och släckcykler:
20 000.
Dimbar:
Ja.
Livslängd:
Minst 25 000 timmar.
Garanti:
Tre år.

Liknande?


VN:F [1.9.20_1166]
Vad tycker du om detta inlägg?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Andra besökare som hittade hit sökte efter:

philips led lampor,philips led lampa,led 60w,60w led,led lampa 60w,led bulb,led lampor 60w,philips ledlampor,led lampa e27-60w

Publicerat av

Anders Hellman

Ansvarig för Ledlampa.se. Arbetar som C++ mjukvaruutvecklare och har även erfarenhet av webbutveckling, bloggande och internetmarknadsföring. Driver även teknikbloggen www.omteknik.se

11 reaktioner på ”Philips LED-lampa (60W) är bra, men ganska dyr”

  1. Öh? En 15w lågenergi på Clas Ohlson kostar 29:- och ska hålla i 10 000 timmar. Har man inga krav på att den ska tändas snabbt så duger en sådan alldeles utmärkt! ROI på denna LED-lampa jämfört med en lågenergi är oändligt lång och nya lampor kommer hela tiden.

  2. …och ännu billigare är den att köpa i USA som många ju har vägarna förbi ibland… På Home Depot kostar den med nuvarande dollarkurs motsvarande 250 SEK ($40).

  3. Har satt upp några sådana lampor, 1 st ute och 1 st ovan köksbord, min gamla mor var oerhört imponerad av denna i köket, bra ljus och bra temperatur sa hon, kan bara instämma. Ute lyser den klart mycket bättre än Osram 12W, ljuset fördelar sig bättre nedåt än Osram. Kan rekommendera Biltemas 5W som budget alternativ, mycke ljus för pengarna. Väntar nu på 2-5 W LED E27 med inbyggt skymningsrelä, det hade varit finfint ute.

  4. Tydligen har Philips nu även släppt en 17W-variant som ska motsvara en vanlig 75W-glödlampa. Denna säljs nu för samma pris som 12W-lampan nyligen såldes för (ca 40 dollar) Utvecklingen går rasande snabbt!

  5. Det finns en mycket bättre 60 watts ersättare och dessutom billigare än den Philips har. Den kommer att börja säljas nästa vecka på
    bigctrading.com med 3 w före namnet, som öppnar då, vilken dag vet jag inte. Det är det nya Cipet i MCOB en 7W är varmvit 3000k är på hela 700 lm och priset under 200 kr. Den ser också ut mera som en vanlig lampa i konturen. Detta är den lampa som är den bästa som finns i dag. Det finns också en 9W av denna lampa 900 lm motsvarar 90W.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Subscribe without commenting