Rebel light öppnar LED-galleri i Stockholm (15 mars)


Har du en iPhone, iPad eller Androidmobil? Få tips om appar på www.VilkenApp.se . Ställ en app-fråga - Du får mail vid svar (valfritt). Du kan också läsa andras frågor och tips om appar.

Den 15 mars öppnar Rebel light ett LED-galleri i Stockholm. Rebel light kommer arbeta som konsulter och återförsäljare inom LED-belysning.

”Hittills har det saknats samlad och oberoende information kring LED. Det har varit
svårt att få praktisk vägledning om vilken utrustning som lämpar sig i olika
sammanhang. I vårt showroom kan både proffs och konsumenter själva se hur
belysningen fungerar i olika miljöer, säger Linda Westerlund.”

Annonser - Inlägget fortsätter nedan


Detta är ett intressant initiativ eftersom en stor del av LED-marknaden idag är nätbaserad. Ett galleri av showroomtyp innebär en utmärkt möjlighet för privatpersoner och företag att se hur olika typer av LED-belysning fungerar i verkligheten. LED-belysning sparar mycket energi, men det skiljer mycket i kvalité, ljusflöde, ljusspridning, färgtemperatur etc. mellan olika LED-lampor.

Liknande?


VN:F [1.9.20_1166]
Vad tycker du om detta inlägg?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Andra besökare som hittade hit sökte efter:

decoline led bulb,led belysning stockholm

Publicerat av

Anders Hellman

Ansvarig för Ledlampa.se. Arbetar som C++ mjukvaruutvecklare och har även erfarenhet av webbutveckling, bloggande och internetmarknadsföring. Driver även teknikbloggen www.omteknik.se

En reaktion på ”Rebel light öppnar LED-galleri i Stockholm (15 mars)”

  1. Jag bygger om mitt badrum. Just nu är allt rivet. Sedan ska det bli vitt kakel på väggarna och blå klinker på golvet. Funderar på LED-belysning: Kanske en bräda med kant (som ett liggande T) över spegeln (c:a1,6 m lång) med ljus uppåt (för allmänbelysning) och nedåt. Hur? ”Lysband” eller punktljus? Vad behöver jag mer? Transformator? Dimring önskas. Vilka produkter vore bra för detta? Hur koppla?
    Lars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Subscribe without commenting