oversol ecoled e27 ledlampa

Välkommen att gästblogga om LED


Har du en iPhone, iPad eller Androidmobil? Få tips om appar på www.VilkenApp.se . Ställ en app-fråga - Du får mail vid svar (valfritt). Du kan också läsa andras frågor och tips om appar.

Jag öppnar från och med idag upp möjligheten för företag och privatpersoner att gästblogga på Ledlampa.se. Detta innebär att just du kan skriva ett eget inlägg, långt eller kort, som passar in på sajten. Jag godkänner alla inlägg manuellt för att hålla en bra kvalité på sajtens innehåll.

Det finns säkert 100 frågor kring hur detta kommer fungera och vad vitsen är med att gästblogga. Därför har jag skrivit en sida om hur det funkar att gästblogga på Ledlampa.se.

Min vision

Annonser - Inlägget fortsätter nedan


Jag hoppas att både företag och privatpersoner tar denna möjlighet att sprida sin kunskap om LED, lågenergilampor och energibesparing i allmänhet. Ju fler som skriver, desto bättre och mer varierat innehåll.

Det finns en morot för den som gästbloggar. Du får något tillbaka. Under varje inlägg finns en ruta ”Om Skribenten”, där du har möjlighet att presentera dig själv och en länk. Skriver du något bra, så syns du alltså.

Har du någon kommentar eller fråga, så går det bra att lämna en kommentar eller skicka ett mail till mig på kontakt (snabel-a) ledlampa.se.

Liknande?


VN:F [1.9.20_1166]
Vad tycker du om detta inlägg?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Publicerat av

Anders Hellman

Ansvarig för Ledlampa.se. Arbetar som C++ mjukvaruutvecklare och har även erfarenhet av webbutveckling, bloggande och internetmarknadsföring. Driver även teknikbloggen www.omteknik.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Subscribe without commenting