Ljusslinga LED utomhus

Ljusslinga med LED för utomhusbruk


Har du en iPhone, iPad eller Androidmobil? Få tips om appar på www.VilkenApp.se . Ställ en app-fråga - Du får mail vid svar (valfritt). Du kan också läsa andras frågor och tips om appar.

Ljusslinga LED utomhusSnart är det dags att hänga ut ljusslingan på balkongen. Min slinga började tyvärr sönderfalla förra året och till slut lyste bara knappt hälften av lamporna. Efter julen så var plasten i slingan alldeles porös, produkten sönderföll i sina beståndsdelar och resterna förpassades till runda arkivet.

Nu är jag alltså på jakt efter en ny julslinga för utomhusbruk, som har LED-lampor. Julslingan kommer vara tänd minst halva dygnet, så det känns rätt att investera i en energisnål produkt med LED-teknik.

Var kan jag hitta bra LED-ljusslingor?

Annonser - Inlägget fortsätter nedan


Jag har blandat annat hittat följande alternativ:

Jag tar gärna emot fler tips via svar/kommentar nedan, var jag kan hitta bra LED-ljusslingor. Gärna etablerade butiker eller nätbutiker med bra fraktvillkor.

Liknande?


VN:F [1.9.20_1166]
Vad tycker du om detta inlägg?
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Ljusslinga med LED för utomhusbruk, 1.0 out of 10 based on 2 ratings

Andra besökare som hittade hit sökte efter:

led slinga utomhus,ljusslinga utomhus led,led ljusslinga utomhus,ljusslingor utomhus,ljusslinga led utomhus,clas ohlson ljusslinga,ljusslinga utomhus

Publicerat av

Anders Hellman

Ansvarig för Ledlampa.se. Arbetar som C++ mjukvaruutvecklare och har även erfarenhet av webbutveckling, bloggande och internetmarknadsföring. Driver även teknikbloggen www.omteknik.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Subscribe without commenting