Butiker på nätet som säljer LED


Har du en iPhone, iPad eller Androidmobil? Få tips om appar på www.VilkenApp.se . Ställ en app-fråga - Du får mail vid svar (valfritt). Du kan också läsa andras frågor och tips om appar.

Nu har jag uppdaterat sidan med LED-länkar.

Listan innehåller drygt 20 stycken nätbutiker som säljer LED-lampor och fler butiker tillkommer hela tiden. Det är fritt fram att tipsa om du känner till någon butik som inte finns med.

Annonser - Inlägget fortsätter nedan


Det märks verkligen att det finns ett ökande intresse kring LED-belysning i Sverige, även om tekniken är ganska dyr och dessutom lite omogen i en del produkter.

Det ökande intresset kan säkert ha att göra med uppmärksamheten kring att lågenergilampor innehåller kvicksilver. Något som är välkänt, men som inte uppmärksammades så mycket när lågenergilamporna introducerades.

Fler tips om LED och energibesparing?

Har du fler tips på butiker som säljer LED-lampor eller LED-belysning?

Eller har du tips till sidan med miljölänkar och hur vi kan spara energi?

Lämna gärna en kommentar.

Liknande?


VN:F [1.9.20_1166]
Vad tycker du om detta inlägg?
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Publicerat av

Anders Hellman

Ansvarig för Ledlampa.se. Arbetar som C++ mjukvaruutvecklare och har även erfarenhet av webbutveckling, bloggande och internetmarknadsföring. Driver även teknikbloggen www.omteknik.se

4 reaktioner på ”Butiker på nätet som säljer LED”

 1. Hej Anders,

  Jag har sett att vi har en del trafik från er sida till vår till följd av en del inlägg med referens till försäljningen av våra Philips LED lampor. Det tackar vi för!
  Jag måste också säga att det är ett jätte bra initiativ att ni via denna sida informerar om LED. Tror det är till stor hjälp för många.

  Lägg gärna till vår sida, LamporNu.se, på din lista över nätbutiker som säljer LED. Vi är specialiserade på Philips och erbjuder sammanlagt ca 2000 olika lampor och däribland deras högkvalitativa LED lampor till mycket låga priser med försäljning över hela Europa.

  Vänliga hälsningar,

  Madelene
  LamporNu.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Subscribe without commenting